One

De bästa och billigaste domänleverantörer

One

One.com är ett webbhotell som främst inriktat sig på att leverera billiga och bra webbhotell till privatpersoner och på det sättet enkelt kunna förse sina kunder med pålitliga webbhotell. De har funnits under en väldigt lång tid och drivs från Danmark och har även sina servrar där. Något som kanske kan låta som om det vore ett problem men det är det verkligen inte. Skillnaden mellan att ha servrarna i Sverige och i Danmark är minimal och märks inte för vanliga besökare.

.SE
.NU
.COM
Läs mer / recension
REGISTRERA DOMÄN NU

One.com gör det väldigt enkelt att sätta upp en egen hemsida och det är faktiskt vitsen med hela deras affärsplan då det verkligen är privatpersoner som de främst riktar in sig mot. De har helt enkelt försökt göra det så smidigt som möjligt att sätta upp en hemsida och på ett sådant sätt att det inte ska vara några problem även för den som är oteknisk. Så om du aldrig har haft ett webbhotell tidigare så är One.com en bra början och man kan även med fördel växa med One.com då de har allt från ett helt gratis webbhotell för första året till ett webbhotell som även passar för medelstora företag.

Vilka webbhotellspaket erbjuder One.com

One.com erbjuder sina kunder fyra olika webbhotellspaket:
Starter som är gratis första året och där man kan ha en hemsida
Professionell som man kan ha en hemsida på men flera databaser
Professionell plus för flera domäner
Business för de som driver väldigt många och stora hemsidor
One.com erbjuder helt enkelt webbhotell som kan passa för alla och oavsett vilka krav man har så kan man hitta ett webbhotell hos One.com. Deras minsta paket är för de som vill testa på att ha en hemsida och då är första året helt gratis. Något som inget annat webbhotell har vid skrivande stund.

Deras andra paket är utformade för de som vill driva lite större hemsidor och i vissa fall även väldigt många och stora hemsidor. De har helt enkelt ett webbhotellspaket som passar för alla möjliga kunder även om de ursprungligen inriktade sig på privatpersoner som ville ha en billig och enkel hemsida.
De har fortfarande kvar den affärsplanen men har även inriktat sig på att göra det möjligt för större företag och privatpersoner som vill driva flera hemsidor på ett enkelt och smidigt sätt.

Nackdelar med One.com
Det finns faktiskt få nackdelar med One.com om man bortser från att de billigare webbhotellspaketen faktiskt inte har möjligheten att ha flera domäner på sig. Men om man bara vill ha ett domännamn kopplat till sitt webbhotell så är det en utmärkt början. Man kan även när som helst ändra om till ett större paket om det skulle behövas. Det är även ett av de webbhotell som erbjuder SSL från början på ett enkelt sätt så det finns få nackdelar med One.com.

Att tänka på när det gäller One.com
När det gäller One.com så är det viktigt att man som kund tänker på vilket paket som passar bäst redan från början. Även om det kan vara frestande att testa det billigaste paketet så är det som sagt bättre att verkligen tänka över vilka behov man har innan man beställer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *