Loopia

De bästa och billigaste domänleverantörer

Loopia

Loopia är ett av de största webbhotellen och registrarerna som finns i Sverige och drivs av det stora multinationella företaget Visma. De är kända både för sina bokföringsprogram men även för att de driver webbhotellet Loopia som faktiskt är ett av de bättre på den svenska marknaden. De har ett par alternativ för både privatpersoner och företag och de erbjuder även virtuella servrar för de som har lite större behov för sin hemsida. Det gör att man alltid kan välja Loopia utan några större problem och de kommer att leverera det som är utlovat till sina kunder. De är dock inte vad man kan kalla för ett billigt webbhotell då de ligger i en prisklass som inte riktigt kan kallas för detta men det är sällan som det blir några problem med de hemsidor som ligger hos Loopia.

.SE
.NU
.COM

REGISTRERA DOMÄN NU

Vilka webbhotellspaket erbjuder Loopia

Loopia erbjuder vid skrivande stund tre olika paket när det gäller webbhotell:
Privat 75gb utrymme
Företag 150gb utrymme
Företag Plus 200gb utrymme
För en vanlig privatperson så är privat vad man ska välja och det är faktiskt ett webbhotell som man troligtvis aldrig kommer att växa ifrån om man inte driver något riktigt massivt. För det är helt enkelt ett webbhotell som fungerar. För företag som driver flera hemsidor så kan man alltid välja beroende på vilket behov av utrymme som man faktiskt behöver och det gör att företag som ska driva flera hemsidor kan behöva tänka på vilka valmöjligheter som man faktiskt behöver.
I alla paket så ingår backup och supersupport och är helt enkelt ett väldigt bra webbhotell.

Loopia erbjuder även en VPS eller virtuell server där man får:
½kärna
1gb ram
20gb utrymme
Samt 1000gb i trafik
Det är helt enkelt precis som webbhotellet inte något man behöver lämna då det är svårt att faktiskt växa ur den här.

Nackdelar med Loopia
Loopia har egentligen enbart en nackdel och det är att de vid skrivande stund inte har gjort det enkelt att på deras webbhotell använda sig av SSL men Loopia säger själva att det kommer att införas en gratisvariant som heter Let´s Encrypt. Man kan vid skrivande stund kontakta supporten och köpa till ett SSL till valfri domän men som sagt så har de inte gjort det enkelt att hitta den informationen och det går inte att köpa på något annat sätt än att kontakta supporten.

Att tänka på när det gäller Loopia
Loopia är som sagt inte ett billigt webbhotell utan är ett lite dyrare sådant men man får faktiskt vad man betalar för och det gäller även för webbhotell och det betyder att om man ska driva något som faktiskt inte får vara nere så är Loopia det rätta valet. Man får nämligen ett webbhotell som inte har haft några större problem på många år och som troligtvis inte kommer ha några sådana heller då de arbetar väldigt mycket på att säkra upp så att deras kunder alltid kan komma åt sina hemsidor och att även alla besökare ska kunna göra det.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *