Inleed

De bästa och billigaste domänleverantörer

Inleed

Inleed är ett företag inom webbhotell som vuxit så det knakar de senaste åren och det startades faktiskt som en enskild firma men drivs idag av Yelles AB. Det är ett webbhotell som faktiskt är väldigt bra och pålitliga och som verkligen levererar det som de lovar men till en mycket lägre kostnad än andra webbhotell. De har helt enkelt ett mycket lägre pris än andra webbhotell och för både privatpersoner och företag som inte har så stort behov av utrymme så är Inleed verkligen ett webbhotell att satsa på.

.SE
.NU
.COM

REGISTRERA DOMÄN NU

De har även utöver sina webbhotell även VPS och dedikerade servrar till de lägsta priserna på marknaden vid skrivande stund. De är baserade i Falun och är helt enkelt det alternativ som man ska överväga om man både vill ha ett billigt webbhotell men även ett väldigt bra webbhotell. Inleed har helt enkelt satsar på att leverera väldigt bra och billiga webbhotell till både privatpersoner men även till företag och med möjligheten att hyra servrar till väldigt låga priser så är det helt enkelt det företag som levererar det bästa för den lägsta kostnaden.

Vilka webbhotellspaket erbjuder Inleed

Inleed erbjuder tre olika webhotellspaket till sina kunder:
Standard
Som har 1000mb utrymme, 50gb trafik men utöver de så har de 1024mb ram och 1 kärna till varje webbhotell. Något som väldigt få andra webbhotell har i Sverige.
Special
Special har 5000mb utrymme, 250gb trafik och har 2 kärnor och 2048mb ram till varje webbhotell.
Återförsäljare
Inleeds största webbhotell är återförsäljare som har 40 000mb utrymme, 2000gb trafik men även 4 kärnor samt 4096mb ram till varje webbhotell. Det är helt enkelt ett riktigt kraftpaket.

Utöver sina webbhotell så erbjuder de flera olika VPSer och dedikerade servrar till väldigt låga priser och man får nog säga att Inleed håller de lägsta priserna på den svenska marknaden. Då de erbjuder sina kunder fasta resurser för sina webbhotell så vet kunderna att ingen annan kan använda upp alla resurserna på servern och göra det svårare för andra. Något som händer med en del andra webbhotell.

Nackdelar med Inleed
Det finns egentligen bara en nackdel gentemot flera andra webbhotell och det är att utrymmet är relativt begränsat. Många andra webbhotell erbjuder mycket mer utrymme än vad Inleed gör men för de flesta så är det utrymme som de aldrig kommer att använda sig av. Därför är Inleed väldigt bra för personer som inte ska driva jättemånga hemsidor. Deras kontrollpanel är heller inte lika smidig som många andra webbhotell har men den gör jobbet ordentligt och det tar bara lite tid att vänja sig vid en ny kontrollpanel.

Att tänka på när det gäller Inleed
Med Inleed ska man först och främst vara säker på vilket utrymme man kommer att behöva i framtiden. För det är helt enkelt som så att det finns gott om webbhotell med enorma utrymmen men på Inleed får man ett bra webbhotell till ett lågt pris. Men det gäller som sagt att veta hur mycket utrymme man behöver och gärna hur mycket trafik som man kan behöva.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *