FS Data

De bästa och billigaste domänleverantörer

FS Data

Fsdata är ett av de webbhotell som många större företag använder sig av och är helt enkelt ett väldigt bra webbhotell men de är tyvärr inte speciellt billiga utan tvärtom så ligger Fsdata i det dyraste segmentet bland webbhotell. Det gör att det inte är ett företag som de flesta privatpersoner väljer utan tvärtom så är det företag som oftast väljer Fsdata men det är faktiskt inte ett av de bästa trots sitt pris och är faktiskt ett webbhotell som har en del nackdelar.

.SE
.NU
.COM

REGISTRERA DOMÄN NU

Även om Fsdata erbjuder ett bra webbhotell så finns det helt enkelt för många saker som de borde ha åtgärdat eller lagt till. Men för företag som vill ha ett webbhotell som fungerar så är Fsdata ett bra alternativ men inte det bästa då det finns andra företag som har bättre webbhotell. Fördelen med Fsdata är egentligen att man får precis det man betalar för och det är ett bra webbhotell men för den otekniske så kan det vara svårt att använda sig av det. De har problem med sin one click installer för WordPress vilket gör att man manuellt måste installera detta. Om man är van vid att göra det så är det inga svårigheter men om man aldrig gjort det tidigare så kan det ta lite tid att veta hur man ska göra. Det finns även få manualer för hur man lägger till nya domäner och vilka inställningar man måste göra. Det är helt enkelt ett lite krångligare webbhotell än många andra men när man väl installerat det man vill så fungerar allt bra och det är sällan som man inte kan nå en hemsida hos Fsdata.

Vilka webbhotellspaket erbjuder Fsdata

Fsdata erbjuder tre paket för webbhotell plus att de även erbjuder VPS och dedikerade servrar:
Fs Platinum 200gb utrymme, 500gb epost, 3000gb trafik
Fs Premium 20gb utrymme, 50gb epost, 300gb trafik
Fs Pro 40gb utrymme,50gb epost, 600gb trafik

Fsdata erbjuder helt enkelt en mångsidighet som få andra webbhotell gör och det gör det möjligt att oavsett behov kunna hitta ett webbhotell som passar. Men det är helt enkelt ett av de dyraste webbhotellen på marknaden.

De erbjuder även flera olika VPSer samt dedikerade servrar för de som inte nöjer sig med att använda sig av ett webbhotell utan vill ha helt dedikerade resurser. Något som gör att fördelen med Fsdata helt enkelt är att man kan växa med det här företaget utan problem.

Nackdelar med Fsdata
Den största nackdelen med Fsdata är att de har en krånglig kontrollpanel som kräver att man testar sig fram och deras one click installer fungerar heller inte speciellt bra. De erbjuder inte heller SSL till ett vettigt pris och absolut inte gratisvarianten Let´s Encrypt.

Att tänka på när det gäller Fsdata
Om man inte är så teknisk och helt enkelt inte vet hur man installerar ett CMS utan en one click installer så ska man inte välja Fsdata. De har helt enkelt för mycket problem med sin kontrollpanel. Om man dessutom vill ha ett billigt SSL certifikat så ska man inte heller använda sig av Fsdata då de enbart erbjuder sådana för omkring 1000 kr per år.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *