Binero

De bästa och billigaste domänleverantörer

Binero

Binero är ett företag som drivit webbhotell under en väldigt lång tid men som faktiskt flera gånger har varit i blåsväder för att de råkat göra en del fel med kunders domännamn. De är inte de enda som råkat ut för sådana problem utan det är faktiskt rätt vanligt men det är just Binero som råkat slarva bort en del domäner som varit väldigt viktiga. Så även om det händer med alla webbhotell så är det just Binero som fått ta kritiken för det.

.SE
.NU
.COM

REGISTRERA DOMÄN NU

Det är faktiskt som så att om man har en väldigt viktig domän så ska man helst förnya den för flera år framöver och hålla på det datumet så att man vet när man ska förnya domänen. Det gäller alla webbhotell och inte bara Binero. Men som webbhotell är Binero faktiskt väldigt bra och erbjuder sina kunder ett pålitligt webbhotell som man kan använda sig av oavsett om man enbart vill ha en hemsida eller om man vill ha flera sådana. Det gäller även om man är en privatperson eller om man driver ett företag så kommer Binero att vara ett bra val.

Vilka webbhotellspaket erbjuder Binero

Binero erbjuder sina kunder två olika webbhotellspaket:
Privatpaketet som innehåller 100gb utrymme och 2000gb trafik
Företagspaketet som innehåller 200gb utrymme och 4000gb trafik

Binero erbjuder förutom sina webbhotellspaket även servrar av olika slag med en inriktning på det som kallas för moln VPS. Något som underlättar för kunder som kanske kommer vilja att växa och då är det inga problem om man valt Binero som redan från början har både generöst med utrymme men även med trafik. Det gör att Binero är ett bra val oavsett om man driver företag eller om man är en privatperson. Men man kan tyvärr inte kalla Binero för ett billigt webbhotell då de ligger på ungefär samma prisklass som Loopia och Fsdata. Men prestandamässigt så ligger de väldigt bra till men man får ungefär samma om man väljer ett annat webbhotell inom samma prisklass. Binero är helt enkelt ett bra och stabilt webbhotell men är inget speciellt för sin prisklass där man kan hitta flera andra webbhotell som håller samma standard.

Nackdelar med Binero

Binero har som sagt fått ta väldigt stor kritik för att de slarvat bort och glömt att förnya en del domäner som varit väldigt viktiga. Men det händer tyvärr med nästan alla webbhotell och man har ett stort ansvar som kund att kontrollera att inga domäner håller på att gå ut. En annan nackdel är att Binero inte verkar erbjuda SSL till sina kunder på ett enkelt och smidigt sätt utan det är en extratjänst som man betalar för månadsvis. Binero verkar inte heller ha lagt till Let´s Encrypt som är ett gratis SSL alternativ.

Att tänka på när det gäller Binero

Binero är ett relativt bra webbhotell men om man vill ha gratis SSL och en del andra funktioner så är Binero inte det rätta webbhotellet. Men rent allmänt så är Binero ett bra alternativ om man inte ska driva en butik som kräver SSL eller om man är villig att betala för SSL som extratjänst.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *