7st nyttiga tips för att sökmotoroptimera sin hemsida

De bästa och billigaste domänleverantörer

7st nyttiga tips för att sökmotoroptimera sin hemsida

Professionell hemsida – mobilhemsida ingår såklart!

Vi designar, bygger och underhåller din hemsida så att du kan ägna dig åt det du gör bäst. Våra experter ser till att du får en hemsida som är optimerad för din verksamhet och som ser till att konvertera dina besökare till kunder.

75% av alla som har en smarttelefon använder Internet i mobilen varje dag. Eftersom vårt mål är att sätta dig i direkt kontakt med dina kunder är det viktigt att du finns även i mobilen. Vi skapar en mobilsida som är gjord för att läsas i en mobiltelefon och innehållet är anpassat därefter. Givetvis bjuder vi dig på denna när du köper en hemsida av oss!
Sökmotoroptimerad- och kundanpassad helhetslösning

Vi erbjuder dig en helhetslösning – hemsidan vi skapar har upp till fem sidor och vi bygger den i ett utförande som är både sökmotoroptimerat och kundanpassat. Våra experter har lång erfarenhet av den här typen av tjänster och tar fram den lösning som passar dig bäst.
Tryggt – vi berättar vad din hemsida ger
Givetvis skickar vi ut detaljerade rapporter som tydligt visar hur många besökare du fått via hemsidan, hur de hittat till dig och hur många av dem som valt att kontakta dig. På detta sätt kan du enkelt se hur mycket din investering hos oss resulterat i.

”Syns du inte så finns du inte.”

Merparten av dina potentiella kunder söker i någon sökmotor och kommer du inte högt upp i träfflistan är sannolikheten att de väljer ditt företag extremt liten. Vi hjälper dig helt enkelt att klättra i träfflistorna och detta leder till fler kunder. Svårare än så behöver det inte vara. Låt oss ta hand om det tekniska, så tar du hand om dina kunder.
Våra SEO-lösningar

Våra produkter inom sökmotoroptimering täcker hela marknaden, vare sig du vill synas på din lokala marknad eller i hela landet. För dig som vill marknadsföra ett fåtal produkter eller tjänster har vi SEO Start och SEO Bas – två produkter som är anpassade för dig som finns på en mindre konkurrensutsatt marknad.

Om du vill försäkra dig om att finnas på Googles topp tio-lista har vi SEO Topp 10 – där vi ger dig en placering på topp tio under minst 60 alt. 100 dagar per år på dina viktigaste sökord – en fantastisk produkt till ett fantastiskt pris! Våra experter inom sökmotoroptimering har flera års erfarenhet och ser till att du som kund får ut det mesta av er SEO-tjänst.

Trygghet och full transparens
Vi tror på full transparens och att du som kund vill se hur vi tar hand om din hemsida. För att du ska vara säker på att du får värde för dina pengar så skickar vi varje månad ut en detaljerad rapport till dig. I denna kan du enkelt utläsa hur den produkt du köpt hos oss presterar hos de största sökmotorerna.

Låt någon som varit med ett tag och som vet vad de pratar om, hjälpa dig att synas. Vi har nästan 70 års erfarenhet av att guida människor rätt. Vi utbildar fortlöpande våra säljare för att de på bästa sätt ska kunna hjälpa dig att hitta rätt lösning och vi har experter som hjälper dig mot toppen.

Hemsida för proffs
Månadsrapporten visar tydligt hur många besökare din hemsida har haft, hur de hittat till dig och hur många av dem som valt att kontakta dig; antingen via ditt mätnummer, din e-post eller via kontaktformuläret på hemsidan. På detta sätt kan du enkelt se hur många kunder du fått av oss.

SEO Start & SEO Bas
Rapporterna ger dig en snabb överblick över hur din hemsida har placerat sig på sökmotorerna den senaste månaden, och jämför detta med hur du placerat dig föregående månad. Givetvis görs detta på vart och ett av dina sökord. På så sätt kan du följa din utveckling på ett väldigt enkelt sätt.

SEO Topp 10
Rapporterna visar mycket överskådligt hur varje sökord placerat sig på Googles träfflista. Varje dag redovisas för alla dina sökord och vi sammanfattar även hur din hemsida presterat under månaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *