5st nyttiga tips för webbhotell

De bästa och billigaste domänleverantörer

5st nyttiga tips för webbhotell

Webbhotellen jag tipsar om på hemsidan är precis lika värda som vilka andra webbhotell som helst. Ägarna har alltså inte betalat mig för att jag ska skriva en recension eller två om dem.

Jag recenserar webbhotell då jag själv sysslar med hemsidor och sökmotoroptimering på en daglig basis och vet hur svårt det kan vara att hitta ett bra webbhotell. Denna hemsida är alltså oberoende, men det kanske jag inte behöver säga. Det lär du ju märka själv. Jag listar inte många svenska webbhotell.

Du är troligtvis här då du, som många andra svenskar, är ute efter ett bra webbhotell. Jag letade själv efter ett bra webbhotell i över ett år. När jag sen hade läst ett gäng recensioner och prövat på ett par webbhotell så valde jag att slå till. Vad jag valde för webbhotell får du veta senare – just nu har jag valt att fokusera på vad denna hemsidan handlar om istället.

Det finns ett fåtal bra webbhotell. Hur många jag väljer att lista vet jag faktiskt inte, men jag tar nog allt som det kommer. Ibland kan det vara svårt att begripa sig på sitt webbhotell. Man vet ju inte ifall det är fel på ens hemsida eller ifall det är fel hos webbhotellet. Det är därför man ska använda sig av ett bra webbhotell med acceptabla villkor. Jag har själv gjort många nybörjarmisstag när det kommit till att skaffa nytt webbhotell. Jag listar några av dem nedan.

Webbhotellet hade en lång bindningstid
Jag kunde alltså inte säga upp min prenumeration, utan var tvungen att fortsätta betala – trots att jag aldrig använde mig av webbhotellet. Sorgligt, men sant.Webbhotellet kunde inte hjälpa mig att registrera en domän: När jag var ny inom området så visste jag inte hur man registrerade en domän och sedan fick domänen länkad till sitt webbhotell. Jag ville få hjälp med detta, men icke. Jag fick klura ut det på egen hand genom att starta många olika trådar på diverse forum.

Webbhotellet var inte tillgängligt ofta: Ibland kunde min hemsida avlida, för att sedan återuppstå senare på kvällen. Väldigt irriterande med webbhotell som aldrig fungerar som de ska.Webbhotellet var det inte lätt att få hjälp med: Man bör kunna få hjälp av sitt webbhotell inom rimlig tid ifall något krånglar – men det fick inte jag. Jag löste således många problem på egen hand vilket tog mycket av min dyrbara tid.

Webbhotellet ville inte lagra mer än en hemsida åt mig: Vissa webbhotell vill att man bara har en hemsida på sitt konto, medan andra, som t.ex. mitt nuvarande webbhotell, tillåter att man har flera hundra sidor på ett och samma konto. Se till att ditt webbhotell har stöd för detta, oavsett ifall du är en nybörjare eller en guru.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *